perjantai 23. syyskuuta 2016

Cosmetic Love

Kaverini kehui ostaneensa oivallisen bb-voiteen, ja aasialaiseen kosmetiikkaan höyrähtäneenä mua vietiin taas. Tällä kertaa ostoshysterian kohteena oli Cosmetic love, jonka laaja valikoima on saatavilla ilman postikuluja.

Ottamani kuvat katosivat bittiavaruuteen, joten vaihteeksi laadukkaampia otoksia suoraan nettisivuilta :P

Lioele Dollish Cera-V CC SPF34 PA++ is a brightening CC cream that offers high coverage and moisturizing properties. Its soft, creamy formula contains color capsules that burst on your skin to match skin tone perfectly. Rich minerals and vitamins such as seaweed, vitamin E, jojoba seed oil, and Aloe Vera provide amazing nourishing and moisturizing benefits to promote healthier skin. This CC cream will transform a dull, tired complexion into a beautifully brightened and flawless one.
Ihastelin Facebookissa kaverini hehkuvaa ihoa, ja olihan mun sitten pakko tuo voide kotiuttaa. Oma naamani on tällä hetkellä niin näppyläinen ja retinolivoiteen aiheuttaman pintakuivuuden kourissa, että testikuvia en kehtaa jakaa. Instagramin kuvatkin menevät useamman filtterin kautta, mutta sinne kuvaankin lähinnä vain huiviviritelmiäni.
Kuten myyntisivulta kopsaamani teksti kertoo, tämä peittää ja kosteuttaa. Ja kunnolla. Kädelle pursotettuna tämä on harmaanvalkoista, mutta sormilla työstäminen saa voiteen muuttumaan ihonväriseksi. Sivellin tai beautyblender ei välttämättä ole se paras vaihtoehto tämän kanssa, näpeillä saa parhaan tuloksen. Ylimääräinen plussa kunnollisesta suojakertoimesta.
Tämä oli siis pääasiallinen syyni tilauksen teolle, sitten katsotaan mitä hiipi ostoskoriin heräteostoksina. Eihän sitä voi vain yhtä juttua tilata, sehän olisi rahan haaskuuta vaikka firmalla ei postikuluja olekaan....
Kaupan sivulla on ruvettu suorastaan visuaaliseksi.


Black Tea Water, Compagnie Coloniale® (67%)

A·TRUE  formulated with ‘Black Tea Water’ replaces just normal ‘Water’ to present various benefits.
Black Tea Water                                                                                                                             
Polyphenol
Protect Healthy Cells and Organs
Anti-Bacterial, Anti-Virus
Vitamin
Vitamin B1(Radiant), B2 (Natural Barrier)
Vitamin B Complex (Whitening)
Vitamin E(Moisturizing, Anti-Aging)
Vitamin H(Skin Renewal)
Mineral
Potassium, Magnesium, Calcium, Manganese, Iron and Zinc
Catechin
Anti-Oxidant
Theanin
Keep Moist Level
Caffeine / Tannin
Detoxification, Sterilization

Ingredients

*Camellia Sinensis Leaf Water(79,022mg), Hydrogenated Polydecene, Glycerin, Butylene Glycol, Dimethicone, Trehalose, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Panthenol, Tocopheryl Acetate,**Camellia Sinensis Leaf Extract(79mg),**Rosa Hybrid Flower Extract(0.84mg), Allantoin, Octyldodecanol, Hydrogenated Lecithin, Ceramide 3, Arginine, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dipotassium Glycyrrhizate, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Carbomer, Palmitic Acid, Stearic Acid, Myristic Acid, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Fragrance
* Compagnie Coloniale® Black Tea Water
** Compagnie Coloniale Black Tea Blending™ Formula
[Capacity]
120ml
[How to Use]
After toner, thoroughly apply on your face and neck. Gently massage the product until it becomes completely absorbed in the skin.
Hoitovedet ovat mielenkiintoinen ihonhoidon osa. Ei ole puhdistustuote kuin kasvovedet yleensä, ei ole voide tai seerumi kuin hoito-ja kosteutustuotteet yleensä. Eli vesimäinen hoitotuote, joka tulee kasvoveden jälkeen, ennen seerumia. Ainakin minun käsittääkseni. Tämä tuote ei ainakaan lupauksissa säästele. Odotan kuitenkin naaman paranemista ennenkuin otan testiin, nyt on iho-ongelmien takia sen verran monta hoitotuotetta päälletysten, ettei empiirinen tutkimus ole mahdollinen.
Etelä-Korealainen Skinfood on eräs salaisista ihastuksistani. Tai jos kylppärin kaappiin kurkkii, ei niinkään salainen...Näitä Freshmade-naamioita en ole aiemmin huomannut, joten oli ihan pakko ottaa pari testiin.
Miedosti kuoriva ananasnaamio oli ehdoton vaihtoehto. Pidin kovasti Freemanin ananasnaamiosta, toivottavasti tämä on yhtä mieluinen.

Ihoa vahvistava ja kosteuttava kookosnaamio valikoitui toiseksi vaihtoehdoksi. Tuotetiedot lupaavat luoda kookosmaidon voimalla tasaisemman ja kiinteämmän ihon. Sitähän me kaikki haluamme, katsotaan lunastaako tuote lupauksensa.
Molemmissa tuotteissa lukee "Leave on" ja kuun kuva, eli ilmeisesti tuotteita olisi tarkoitus käyttää yönaamioina. Ohjeissa kuitenkin neuvotaan 10-15 minuutin vaikutusaika. Ehkä tuota kookosta uskaltaisi kokeilla yön yli.... *hmm*
Purkkien koko on maltillinen 90ml, ja ainakin tällä hetkellä hintaa on melko maltilliset 9$.
Uppoaako aasialainen kosmetiikka teihin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti